2020 Dekorasyon Trendleri Neler?

2020 Dekorasyon Trendleri Neler?

2020 dekorasyon trendleri nelerdir?

2020’de dekorasyonun ve tasarımların göze hitap etmesinin yanı sıra, teknolojik ve sürdürülebilir olması da önem kazandı. Teknolojinin yaşamlarımıza bu denli adapte olması, dekorasyonda da yerini aldı. Büyük ekranlı televizyonlar ve ev içindeki hava temizleyici gibi elektronik aletlerin bile estetik olanları çıkmaya başladı.

Doğala Dönüş

2020 Dekorasyon Trendleri Nelerdir

 

2020 itibariyle dekorasyonda diğer bir trend de doğaya dönüş trendi. Bambu, hasır, saman, pampas ve alabildiğine doğal pastel tonlar gözünüzü nereye çevirseniz evlerde de doğal bir iç dekorasyon trendi hakim olacak. Sizlerde evinize bu ürünlerle küçük dokunuşlar yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra daha geniş çaplı baştan aşağıya evinizi bu tarzda tasarlatmak isterseniz bizimle iletişime geçebilir, iç mimarlarımızla görüşebilirsiniz.

Mimarlarımızdan Destek Alın

Pantone Rengi Mavi Ev Dekorasyonun da Yerini Aldı

2020 Dekorasyon Trendleri Nelerdir?

2020’nin rengi olan mavi ev dekorasyonun da genellikle detaylarda kullanılıyor. Özellikle, endüstriyel tarzı dekorasyonun detaylarında mavi rengi detaylara sahip perde, halı, yastık ve objeler kullanabilirsiniz. Ayrıca mavi renkli koltuklar kullanıp, detaylarda ise bronz renkler öne çıkararak sezonun trendini yakalayabilirsiniz.

Çizgiler ve Geometrik Desenler

2020 minimalizmin en popüler olduğu sene olsa da çizgili ve geometrik desenlerle de minimalizm yakalamak mümkün. Evinizin her yerinde kullanabileceğiniz geometrik desenler bu sene oldukça popüler.

İç mekan dekorasyonunda her sene trendler ve moda ürünler değişse de her seneye uygun, her mekana uyabilecek ve pastel tonlarda evler yaratmak mümkün. Dilerseniz, iç mimarlarımızdan danışmanlık alabilir ve küçük mekanları dahi harika şekilde dekore ettirebilirsiniz. İç mekan dekorasyonu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın